Beste leden,

Zoals jullie misschien opgemerkt hebben zijn wij sinds deze week een samenwerking aangegaan met ShowYourSkills. Wij zijn hier als vereniging ontzettend blij mee omdat wij op deze manier onze jeugd willen stimuleren, motiveren en verder helpen in hun ontwikkeling.

Wat is ShowYourSkills?

De ideale gamification applicatie voor elke sportorganisatie. ShowYourSkills wil elk sportend kind inspiratie en innovatie bieden. Barrières doorbreken, kansen creëren en iedereen in staat stellen om de sport te kunnen beoefenen. Kinderen stimuleren om naar buiten te gaan en in beweging te komen.

ShowYourSkills haalt het beste uit twee werelden. Wij brengen de digitale en fysieke wereld samen. Op een eenvoudige, leuke en SMART manier helpen wij kinderen beter te worden en creëren daarmee authentieke sport social community. Inspirerende e-learning content en innovatieve technieken, zoals een leaderboard en reflectie chat, zorgen voor een nieuwe manier van leren. De ideale online toolkit voor spelers.

Het gebruik van de app is eenvoudig:

  1. Download de app via onderstaande link.
  2. Registreer met je persoonlijke gegevens.
  3. Voer de naam van onze club in.
  4. Selecteer je team en geef aan of je een speler of trainer bent.

https://showyourskills.nl/download-showyourskills/

Zodra je bent geregistreerd, kun je direct aan de slag en jouw voetbalskills verbeteren! Bovendien kunnen onze trainers jou en je team stimuleren en belonen in het klassement.

Mocht je vragen hebben kun je deze aan jouw coördinator stellen of contact opnemen met info@showyourskills.nl

Wij wensen jullie veel plezier met ShowYourSkills en zijn benieuwd naar alle oefeningen!