In Patani Global Food B.V. (https://www.pataniglobalfood.com/) heeft JOS Watergraafsmeer een nieuwe sponsor gevonden die helpt met het verduurzamen van onze club. Door middel van warmtepanelen probeert de club zoveel mogelijk van het gas af te komen en op een duurzame manier de club warm te houden. Namens Patani Global Food B.V. sponsort Patrick Oostveen een van deze warmtepanelen. Als club zijn we erg dankbaar voor deze sponsoring en hopen we op een langdurige samenwerking.

Patani Global Food B.V. is gevestigd in Amsterdam en heeft ruim 20 jaar ervaring in de groenten en fruit, en dit is inmiddels uitgebreid met meerdere productgroepen. Middels hun one-stop shopping formule leveren zij wereldwijd een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment bestaande uit AGF, Vis, Vlees en overige levensmiddelen. Patani Global Food B.V. draagt zorg voor de inkoop van uw producten, het eventueel organiseren van het transport d.m.v. zowel lucht- als zeevracht tot aan de levering op locatie van de klant.

Ook interesse om de club verder te verduurzamen en een warmtepaneel te sponsoren? Neem dan contact op met sponsoring@joswgm.nl