Ubuntu Voetbalkamp in Amsterdam in de zomervakantie

Tijdens het Ubuntu Voetbalkamp in Amsterdam in de zomervakantie van 2021 draait het om lekker voetballen en plezier maken in een positieve en relaxte sfeer. Het voetbalkamp staat onder leiding van goede trainers die zijn opgeleid volgens de Sport to Grow aanpak, daardoor kunnen zij een plezierige sfeer creëren en bij kinderen bewust de sportieve, persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkelen. Respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn belangrijke elementen van de Sport to Grow aanpak. Aan de hand van een inspirerend programma wordt gewerkt aan techniek, motoriek en teamspel.

Inschrijven

Kinderen van 6 t/m 14 jaar kunnen 5 dagen lekker komen voetballen voor € 225,-, inclusief tenue. Tijdens het Ubuntu Voetbalkamp dragen alle kinderen het oranje Ubuntu Voetbalkamp tenue, als dit al in je bezit is, dan kun je inschrijven voor € 30,- minder. Kinderen van 4 t/m 9 kunnen ook slechts 3 dagen komen voetballen van 12 t/m 14 juli bij het Ubuntu Voetbalkamp in Amsterdam. De kosten inclusief tenue voor het 3-daagse voetbalkamp bedragen € 155,-.

Voor de kinderen van 4 en 5 jaar is er een speciaal programma.

Oranjekoorts, een mooie sportzomer voor iedereen
Het Ubuntu Voetbalkamp in Amsterdam is meer dan alleen voetbal. De kinderen maken kennis met verschillende sporten en spellen. Hiermee ontwikkelen de kinderen zich in de breedste zin door sport. Zo leren ze naast technische en tactische vaardigheden ook persoonlijke en sociale vaardigheden. Het thema tijdens het Ubuntu Sport Voetbalkamp is deze keer: Oranjekoorts, een mooie sportzomer voor iedereen. Met het EK Voetbal net achter de rug en de Olympische spelen voor de deur is er extra aandacht voor onze Nederlandse sporthelden en hun prestaties.

De kinderen gaan lekker voetballen, andere toffe dingen doen en vooral plezier maken. Er wordt veel gevoetbald, maar we leren niet alleen voetbal, we leren ook om beter samen te spelen waardoor kinderen nog meer plezier krijgen in voetbal. Onderdeel van de Ubuntu Sport methode is dat kinderen die met meer plezier voetballen ook beter gaan presteren.

Inschrijven

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben over het Ubuntu Voetbalkamp in Amsterdam van 12 t/m 16 juli voor kinderen van 4 t/m 14 jaar, dan kunt u contact met ons opnemen via info@ubuntu-sport.com.

Met vriendelijke groet,

Team Ubuntu Sport