Helaas is dit voetbalseizoen niet gelopen zoals die had moeten verlopen. Dit alles heeft te maken zoals u wellicht weet met het corona virus. Plotsklaps waren alle competities stopgezet en daar hielden sommige teams een nare smaak aan over.

Onze zondag 1 is zo een team, zij waren naar onze stellige overtuiging zeer goed op weg om voor het kampioenschap te spelen in de Hoofdklasse en mocht dat niet gelukt zijn dan waren zij nog volop in de race voor een periode titel. Dit heeft dus niet zo mogen zijn en dat is zuur maar met dien verstande dat er belangrijker zaken zijn in de wereld.  Dat onze zondag eerstelingen uiteindelijk via de papieren weg (lees: KNVB) toch zijn gepromoveerd naar de derde divisie is in onze ogen terecht en daarvoor dan onze felicitatie aan de gehele trainersstaf, begeleiding en spelers.

Komend seizoen gaan we zien of onze vereniging is opgewassen tegen de nieuwe tegenstanders, wij zien het met vertrouwen tegemoet. Deze nieuwe competitie betekent ook nieuwe regels van de KNVB waar wij ons aan zullen moeten houden en dat word ook een uitdaging. Hoe komend seizoen zal aanvangen is nog niet geheel duidelijk vanwege het corona virus. De mogelijkheid bestaat zelfs dat er in het begin stadium zonder publiek wordt gespeeld en in geval dat er wel publiek bij mag zijn dan de anderhalve meter afstand onderling van kracht zal zijn in de kantine en rondom het veld. We weten het momenteel nog niet precies maar vast staat in ieder geval dat wij ons zullen moeten conformeren aan de regels van het RIVM en kabinet.

Voor nu wensen wij u een fijne vakantie toe en hopen u snel weer te mogen begroeten bij onze mooie club JOS Watergraafsmeer.

Het Bestuur