• Trainen

  De regering heeft in deze Corona periode groen licht gegeven wat betreft trainingen op het sportcomplex voor de jeugd. JOS Watergraafsmeer geeft daar de gelegenheid toe vanaf woensdag 29 april met dien verstande dat de kantine en de kleedruimtes tot nader orde gesloten blijven, er dus ook niet gedoucht worden op de club.

  Spelertjes tot 12 jaar kunnen dus aan de slag op het veld en de ouders dienen een afstand van 1,5 meter tot elkaar in acht te nemen.

  Voor spelers van 13 tot 18 jaar geldt de 1,5 meter regel ook op het veld, dit is niet optimaal maar wel noodzakelijk.

  Wij geven aan dat de trainers geen politie agent zijn in deze maar vragen wel opmerkzaam te zijn op handhaving van de gestelde regels. Wij vertrouwen er op dat een ieder de veiligheid regels in acht zal nemen.

  Mocht een ieder deze periode geen gebruik willen maken van het hervatten van de training dan hebben wij daar uiteraard begrip voor.

  Er wordt naar de ouders toe gecommuniceerd welke training(en) doorgaan en welke niet. Is dat (nog) niet gebeurt neem dan contact op met de desbetreffende trainer. 


  Bestuur 

 • Laatste nieuws

  Stop je met voetballen, dan dient dit via de mail te gebeuren. Op de website onder het kopje clubinfo - ledenadministratie- vindt u het afmeldformulier. Doe dit snel, want als u na 31 mei nog ingeschreven bent wordt er contributie berekend voor het seizoen 2015-2016. Als je je afmeldt, geef dat ook [...]

  Lees meer...

  Voetbalkamp zomervakantie bij JOS Watergraafsmeer.   Voetbalschool Balcontrole organiseert op 6/7/8 Juli een voetbalkamp bij JOS Watergraafsmeer. De kosten bedragen €. 95,00 incl.lunch/drinken , voetbalshirt/zweetbandje en nog veel meer. Wees er snel bij want vorig jaar zat het vol.   [...]

  Lees meer...

  Zaterdag 13 Juni 2015 is er weer het tradionele six toernooi bij JOS Watergraafsmeer. Ook dit jaar is er weer een recreatie poule en een prestatie poule. Deelname aan het toernooi is gratis. Aansluitend het toernooi is er weer een grootse barbeque,de kosten hiervoor bedragen €.13,00 per persoon [...]

  Lees meer...

  105 van pagina 105

 • Uitslagen

  DatumWedstrijdUitslag
  24 meiJOS Watergraafsmeer - Leonidas
 • Kledinglijn JOSWatergraafsmeer

  Klik hier voor de wedstrijdcollectie

  Klik hier voor de trainingscollectie

  Openingstijden 100% voetbal 
  13:00 - 18:00 uur Maandag
  09:00 - 18:00 uur Dinsd. t/m Vrijd.
  09:00 - 17:00 uur Zaterdag