• Trainen

  De regering heeft in deze Corona periode groen licht gegeven wat betreft trainingen op het sportcomplex voor de jeugd. JOS Watergraafsmeer geeft daar de gelegenheid toe vanaf woensdag 29 april met dien verstande dat de kantine en de kleedruimtes tot nader orde gesloten blijven, er dus ook niet gedoucht worden op de club.

  Spelertjes tot 12 jaar kunnen dus aan de slag op het veld en de ouders dienen een afstand van 1,5 meter tot elkaar in acht te nemen.

  Voor spelers van 13 tot 18 jaar geldt de 1,5 meter regel ook op het veld, dit is niet optimaal maar wel noodzakelijk.

  Wij geven aan dat de trainers geen politie agent zijn in deze maar vragen wel opmerkzaam te zijn op handhaving van de gestelde regels. Wij vertrouwen er op dat een ieder de veiligheid regels in acht zal nemen.

  Mocht een ieder deze periode geen gebruik willen maken van het hervatten van de training dan hebben wij daar uiteraard begrip voor.

  Er wordt naar de ouders toe gecommuniceerd welke training(en) doorgaan en welke niet. Is dat (nog) niet gebeurt neem dan contact op met de desbetreffende trainer. 


  Bestuur 

 • Laatste nieuws

  Willem Hillegaart. Vandaag bereikte ons het bericht dat Willem op 10 april jl. is overleden. Willem heeft vele uurtjes in de club zitten, o.a. als bestuurslid en grensrechter van resp sc WTO, Watergraafsmeer en JOS Watergraafsmeer Bestuur

  Lees meer...

  De crematie plechtigheid zal plaats vinden op donderdag 23 april om 12 uur in de kleine aula van de Ooster begraafplaats.  

  Lees meer...

  Vandaag bereikte ons het bericht dat Adje begin deze week is overleden. Zijn fysieke en mentale gezondheid was het laatste jaar al broos. Adje heeft in de jeugd bij JOS gevoetbald, maar zijn passie lag bij het wielrennen. Hij bleef JOS Watergraafsmeer altijd volgen. Bij verre wedstrijden van de [...]

  Lees meer...

  Beste leden,   Het zijn rare tijden voor ons allemaal. Thuis werken, thuis zitten, hard werken in de cruciale beroepen, zorgen over je baan, mensen die ziek worden en helaas ook al veel mensen die overleden zijn. Onze gedachten zijn bij jullie, zeker bij degene die dierbaren hebben verloren of [...]

  Lees meer...

  De competities in het amateurvoetbal worden dit seizoen niet meer hervat. Dat heeft de KNVB bepaald naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen wegens de coronapandemie. Ook is besloten dat er voor dit seizoen geen eindstanden komen,en er dus geen kampioenen,promovendi en [...]

  Lees meer...

  2 van pagina 105

 • Uitslagen

  DatumWedstrijdUitslag
  24 meiJOS Watergraafsmeer - Leonidas
 • Kledinglijn JOSWatergraafsmeer

  Klik hier voor de wedstrijdcollectie

  Klik hier voor de trainingscollectie

  Openingstijden 100% voetbal 
  13:00 - 18:00 uur Maandag
  09:00 - 18:00 uur Dinsd. t/m Vrijd.
  09:00 - 17:00 uur Zaterdag