• Trainen

  De regering heeft in deze Corona periode groen licht gegeven wat betreft trainingen op het sportcomplex voor de jeugd. JOS Watergraafsmeer geeft daar de gelegenheid toe vanaf woensdag 29 april met dien verstande dat de kantine en de kleedruimtes tot nader orde gesloten blijven, er dus ook niet gedoucht worden op de club. Spelertjes tot 12 jaar kunnen dus aan de slag op het veld en de ouders dienen een afstand van 1,5 meter tot elkaar in acht te nemen.

  Voor spelers van 13 tot 18 jaar geldt de 1,5 meter regel ook op het veld, dit is niet optimaal maar wel noodzakelijk.

  Wij geven aan dat de trainers geen politie agent zijn in deze maar vragen wel opmerkzaam te zijn op handhaving van de gestelde regels. Wij vertrouwen er op dat een ieder de veiligheid regels in acht zal nemen.

  Mocht een ieder deze periode geen gebruik willen maken van het hervatten van de training dan hebben wij daar uiteraard begrip voor.

  Er wordt naar de ouders toe gecommuniceerd welke training(en) doorgaan en welke niet.

  Is dat (nog) niet gebeurt neem dan contact op met de desbetreffende trainer. 
  Bestuur