• Afscheidsplechtigheid Jolanda Alson-Zandstra

  Het is een rare tijd. Al weken missen we de wedstrijden, de trainingsavonden en de trouwe lezer het wedstrijdverslag.

   

  Vandaag was op een drietal spelers na het hele team, met begeleiding en supporters bij elkaar. Een groet met de elleboog en keurig op gepaste afstand. Captain Theo Klinkert verwoordde het mooi: “Fijn dat we elkaar weer zien, maar wat kloten dat dit de aanleiding is.”

   

  Onze bijeenkomst was op de Oosterbegraafplaats. Daar bewezen we als team de laatste eer aan Jolanda, de vrouw van onze fijnbesnaarde linkspoot Roy Alson. Jolanda heeft de strijd tegen de meest gevreesde ziekte verloren. Op veel te jonge leeftijd. Door de huidige maatregelen zijn de diensten zoals bekend in aantallen verkleind maar hebben wij getracht Roy, Marscha en Tim tot steun te zijn, door met ons geweldige veteranenteam een erehaag te vormen op de Kruislaan, een ieder getooid met een rode roos. De door werkplicht afwezigen waren erbij via de app. 

   

  Lieve, vrolijke Roy, we weten dat we jouw verdriet niet kunnen verzachten, maar hopen, dat je het kameraadschap hebt gevoeld. We zullen er voor je zijn. Jouw humor houd je op de been! 

   

  Mannen van JOS Watergraafsmeer, ik ben trots dat ik deel uit mag maken van deze groep. ❤️💙