• Nee tegen Racisme

  Zondag 24 november werd onze zondag selectie geconfronteerd met racisme jegens een van onze spelers en dat juist in het weekend die stond in het teken van nee tegen racisme.
  Het betrof een eenling die besloot kwetsend te zijn. Wij willen benadrukken dat het bestuur van VV Emmen niets te verwijten valt in deze. Zij heeft na welgemeende excuses goed gehandeld en de man van het sport complex verwijdert alwaar hij in de toekomst niet meer welkom is.

  Inmiddels hebben wij van de "dader" een excuusbrief ontvangen en deze ter kennisgeving aangenomen.

  De wedstrijd VV Emmen-JOS Watergraafsmeer is door dit incident enige tijd stilgelegd door de scheidsrechter daar onze spelers zeer aangedaan waren door dit voorval wat uiteraard valt te begrijpen.

  Respect dan ook voor onze zondag selectie dat zij na een afkoelingsperiode de wedstrijd toch wilde uitspelen omdat zij het negatieve wilde omzetten in het positieve. Laten wij bij onze vereniging niet denken in zwart wit maar in rood blauw onze club kleuren, want samen zijn wij één.

  Wij denken dat dit soort gevallen helaas vaker voorkomen dus vragen wij u bedacht en opmerkzaam te zijn want wij keuren dit soort gedrag ten stelligste af binnen onze vereniging.

   

  Het bestuur