• Walking Footbal bij JOSWGM

   

  WALKING FOOTBALL OP SPORTPARK DRIEBURG

   

   

 • Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn.                                                                     

  Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Kortom in wandeltempo op een kwart veld kan er lekker gespeeld worden.                                                  

  Wij gaan 3 inloopochtenden organiseren op Sportpark Drieburg in de maand mei op vrijdagmorgen, iedereen is welkom om mee te doen.

   Data:

  -      Vrijdag  24 mei

  -       Vrijdag 31 mei

  -       Vrijdag 7 juni

  - Aanvang: 10.00 - 13.00

  - Locatie: Voetbal vereniging Jos Watergraafsmeer. Drie Burgpad 3, 1097 HK Amsterdam

  Meer weten, neem contact met:

  Abdelhak Mouktadibillah: amouktadibillah@teamsportservice.nl     Mob:0653545459