• Nieuwjaarsreceptie

    De nieuwjaarsreceptie is weer uitgelopen op een enorm feest. Allereerst begon de dag met de wedstrijden oud Telstar tegen de Veteranen, JOS Wgm Za 1-DVVA Za1 en als toetje de dik verdiende afscheidswedstrijd van Maurice Renger en Alex de Bruijne met oud JOS Wgm tegen JOS Wgm Zo1. Zonder uitzondering waren dit allemaal vermakelijke potjes. Voor Telstar vond ene Pel het nodig tegen zijn eigen club te scoren en Renger deed uiteraard ook van zich spreken door er wat in te prikken. Hierna stroomde de kantine vol en met vol bedoel ik ook vol! Vele handen werden geschud met bekenden en oud bekenden. De heerlijke oliebollen en appelflappen vonden gretig aftrek en over de drank hoef ik niet uit te wijden. Onze fantastische kantine medewerkers hadden er hun handen vol aan, waar zouden wij zijn zonder deze toppers! Ook was er weer de tombola met mooie prijzen met als klapper, een fiets. Nadat voorzitter Joop Vlug zijn nieuwjaar speech had uitgesproken was het tijd voor het buffet en deze was heerlijk. Het muziek gedeelte, zangers en dj was top geregeld zodat de voetjes van de vloer gingen. En zo ging dit door de activiteiten commissie goed geregelde feest gezellig door tot in de kleine uurtjes. Onze speciale aandacht en dank gaat uit naar de vrijwilligers die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt, alles was tot in de puntjes geregeld en de dag er na moest de kantine weer aan kant gemaakt worden zodat wij u en onze gasten de volgende keer weer netjes kunnen ontvangen. Wensen wij u allen namens het bestuur nogmaals een gezond en sportief nieuwjaar!