• Kerstklaverjassen

    Het einde van het jaar nadert met krasse schreden en was het dus weer tijd voor kerstklaverjassen, vrijdag 14 december was het dus een drukte van jewelste in onze prachtig versierde kantine.

    Deze speciale avond die ook dit keer weer prima is georganiseerd door Bea en Johan Pieneman en Gerda v/d Louw staat altijd in het teken van gezellig onder elkaar zijn met een drankje en een hapje. Daarbij is er ook nog een tombola met een mooie prijzen tafel. Kortom, een aanrader om hier de volgende keer ook deel van uit te maken want ook als u niet kan klaverjassen bent u van harte welkom voor een gezellige relaxte avond met elkaar. Maak ik van de gelegenheid gebruik namens het bestuur u fijne kerstdagen, een fijne jaarwisseling en een gelukkig nieuwjaar toe te wensen. Speciale dank aan al onze vrijwilligers die het afgelopen jaar tot onze beschikking stonden!

     

    Marco Hoogkamer