• Nieuws

 • JOSWatergraafsmeer O19-1 is op zoek naar jeugdspelers die ons jeugd elftal wil komen versterken. Onze O19-1  gaat 1ste klasse spelen. We zoeken spelers die uiteindelijk de stap kunnen maken naar onze Zondag 2 die reserve Hoofdklasse spelen en wellicht naar het 1ste die Hoofdklasse speelt.Heb je[...]

  Lees meer...

  Het is een rare tijd. Al weken missen we de wedstrijden, de trainingsavonden en de trouwe lezer het wedstrijdverslag.   Vandaag was op een drietal spelers na het hele team, met begeleiding en supporters bij elkaar. Een groet met de elleboog en keurig op gepaste afstand. Captain Theo Klinkert [...]

  Lees meer...

  De regering heeft in deze Corona periode groen licht gegeven wat betreft trainingen op het sportcomplex voor de jeugd. JOS Watergraafsmeer geeft daar de gelegenheid toe vanaf woensdag 29 april met dien verstande dat de kantine en de kleedruimtes tot nader orde gesloten blijven, er dus ook niet [...]

  Lees meer...

  Nico, oud speler, bestuurslid, elftalleider, bouwploeg en dus terecht ere-lid, kon helaas niet langer thuis blijven wonen. Gelukkig was hij nog aanwezig op de receptie van ons 100 jarig bestaan, waar hij heeft genoten. Nico is afgelopen week verhuisd naar onderstaand adres. Een kaartje zou hem veel [...]

  Lees meer...

  De laatste klaverjasavond ( 1 Mei) kan helaas geen doorgang vinden vanwege het coronavirus. Wanneer er weer geklaverjasd kan worden wordt nader bekend gemaakt.    

  Lees meer...

  Willem Hillegaart. Vandaag bereikte ons het bericht dat Willem op 10 april jl. is overleden. Willem heeft vele uurtjes in de club zitten, o.a. als bestuurslid en grensrechter van resp sc WTO, Watergraafsmeer en JOS Watergraafsmeer Bestuur

  Lees meer...

  De crematie plechtigheid zal plaats vinden op donderdag 23 april om 12 uur in de kleine aula van de Ooster begraafplaats.  

  Lees meer...

  Vandaag bereikte ons het bericht dat Adje begin deze week is overleden. Zijn fysieke en mentale gezondheid was het laatste jaar al broos. Adje heeft in de jeugd bij JOS gevoetbald, maar zijn passie lag bij het wielrennen. Hij bleef JOS Watergraafsmeer altijd volgen. Bij verre wedstrijden van de [...]

  Lees meer...

  Beste leden,   Het zijn rare tijden voor ons allemaal. Thuis werken, thuis zitten, hard werken in de cruciale beroepen, zorgen over je baan, mensen die ziek worden en helaas ook al veel mensen die overleden zijn. Onze gedachten zijn bij jullie, zeker bij degene die dierbaren hebben verloren of [...]

  Lees meer...

  De competities in het amateurvoetbal worden dit seizoen niet meer hervat. Dat heeft de KNVB bepaald naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen wegens de coronapandemie. Ook is besloten dat er voor dit seizoen geen eindstanden komen,en er dus geen kampioenen,promovendi en [...]

  Lees meer...

  1 van pagina 53