• Nieuws

 • Zondag as speelt zondag 1 uit bij AFC '34, wederom een belangrijk potje. Wij gaan met de bus. De bus vertrekt rond 11.45 uur vanaf het parkeer terrein bij FIT/Wartburgia. Supporters kunnen mee, echter vol=vol  

  Lees meer...

  KOPLOPER AF NA NEDERLAAG TEGEN ONTKETEND JOS WATERGRAAFSMEER   United/DAVO vet 1 – JOS Watergraafsmeer vet 1 2-5 (1-3)   In Schalkwijk bij de Haarlemse fusieclub moest JOSW de klus proberen te klaren. Zonder sterkhouders Roland Claus en Mo Haddou en ook nog zonder ondergetekende. Vlaggen[...]

  Lees meer...

  JOS W BUIGT MET 10 MAN VOOR STERK LEGMEERVOGELS   JOS WATERGRAAFSMEER VET 1 – LEGMEERVOGELS VET 1 1-4 (1-1)   Onze gasten uit Uithoorn zijn allemaal gemiddeld 10 jaar jonger en zitten wat beter in de aantallen. Dat maakte in de uitwedstrijd al het verschil. JOSW stond daar lang 0-1 voor,[...]

  Lees meer...

  SNEEUW, IJS, DOOI EN REGEN KUNNEN JOS WATERGRAAFSMEER NIET STUITEN FC VVC vet 1 – JOS Watergraafsmeer vet 1 1-4 (0-2) Terwijl delen van Nederland nog bedekt lagen onder de sneeuw kon er in Nieuw Vennen op een echt grasveld gevoetbald worden. Een goede, maar sompige mat. Mooi vlak. Toch weer even [...]

  Lees meer...

  Voor vandaag,Donderdag 24 Januari,zijn de trainingen afgelast

  Lees meer...

  Alle trainingen voor vanavond,Woensdag 23 Januari , zijn afgelast

  Lees meer...

  PUNTENDELING ALS BELONING VOOR GOED VELDSPEL                    BADHOEVEDORP vet 1 – JOS WATERGRAAFSMEER vet 1 3-3 (2-1)   Opnieuw moest JOSW met een uitgedunde selectie op pad. Captain Theo Klinkert en [...]

  Lees meer...

  Alle trainingen voor vanavond,22 Januari , zijn door de gemeente afgekeurd 

  Lees meer...

  De trainingen voor vanavond,Maandag 21 Januari, zijn afgekeurd

  Lees meer...

  HOOG SAMMIE KIJK OMHOOG SAMMIE   JOS WATERGRAAFSMEER vet 1 – FC VVC vet 1   5-3 (2-2)   Omdat de KNVB in al haar wijsheid had besloten dat de uitgestelde wedstrijd voor de kerst (VVC kon geen elftal op de been brengen) plotseling in te plannen, was deze wedstrijd het enige duel[...]

  Lees meer...

  1 van pagina 45