• Nieuws

 • Zojuist bereikte ons het trieste bericht dat Coen Lammers tijdens zijn vakantie op Mauritius plotseling is overleden. Onze gedachten gaan uit naar Loni, kinderen, klein kinderen en verdere familie en vrienden. Zodra er meer bekend zullen wij u informeren. Bestuur

  Lees meer...

  Per ingang van het aankomend seizoen ( 2019 - 2020 ) kent het voetbal een aantal nieuwe spelregels met betrekking tot het wisselen, de handsbal, de doeltrap en aanvallers in de muur van de verdedigende partij bij een vrije trap. De internationale spelregelcommissie van het voetbal (IFAB) heeft [...]

  Lees meer...

  De trainingen voor de jeugd beginnen weer op Maandag 26 Augustus Iedereen een hele fijne vakantie toegewenst.

  Lees meer...

  Rein Bokslag Na 2 geslaagde operaties is Rein sinds afgelopen vrijdag weer thuis. Helaas zijn de bacteriën niet uit zijn lichaam en slikt hij een arsenaal aan pillen. Wij hopen dat Rein snel herstelt  

  Lees meer...

  Velen op de club zijn op de hoogte dat Rein al weer enige weken in het ziekenhuis ligt met een bacterie die op verschillende plaatsen in zijn lichaam zit. Gister is Rein naar het Amc gebracht om morgen (20 juni) hopelijk geopereerd te worden. Dan wordt namelijk zijn kastje verwijderd. Na de operatie[...]

  Lees meer...

  Zondag 1 promotie naar de Hoofdklasse

  ZONDAG 1 heeft het geflikt. Na een lang seizoen met een goede start, een minder tussen gedeelte na de winterstop en een geweldige eind sprint hebben onze eerstelingen het bewerkstelligt, promotie naar de Hoofdklasse. In een spannende wedstrijd werd de laatste horde genomen tegen Leonidas. Na [...]

  Lees meer...

  Clinic Walking Football bij JOS Watergraafsmeer op 19 juni    Aanstaande woensdagavond wordt onder leiding van Bart Logchies een clinic Walking Football bij JOS Watergraafsmeer georganiseerd. In samenwerking met aanvoerder Martin Eijlers maken ongeveer 15 senioren  met deze nieuwe [...]

  Lees meer...

  KOMT ALLEN Kom naar de Meern Loenensebos 2 en moedig onze mannen van het vlaggenschip aan in de finale om een plek in de hoofdklasse. Wedstrijd start om 15.00 uur en toegang is gratis.  

  Lees meer...

  beslissing wedstrijd   JOS Watergraafsmeer - Leonidas.wordt gespeeld bij  de Meern aanvang 15.00 uur. wij gaan met de bus supporters kunnen mee. de trouwe supporters en bestuur hebben voorrang. vertrektijd bus ca 12.45 uur      

  Lees meer...

  KEN JE DIE MOP VAN DIE PORTUGEZEN DIE KAMPIOEN KONDEN WORDEN? JOS Watergraafsmeer vet. 1 – FC Portugal Amsterdam vet. 1  4-2 (3-0) De laatste wedstrijd van het seizoen, voorafgegaan door een trainingskamp in Valkenburg, was een pikant duel. Bij een ieder stond het uitduel nog helder op het [...]

  Lees meer...

  1 van pagina 48