• Nieuws

 • Zondag staat de uitwedstrijd tegen Alphense boys op het programma. Supporters kunnen met de bus mee. Vertrek vanaf JOS Watergraafsmeer rond 11.30 uur

  Lees meer...

  Het avontuur in de hoofdklasse voor onze eerstelingen begint deze zondag met een uitwedstrijd tegen Hollandia in Hoorn. Zij gaan met de bus, supporters kunnen mee. Vol=Vol. Vertrek bus vanaf kantine is ca 11.30 uur Gaat u met eigen auto houdt dan rekening met parkeren. Het parkeerterrein bij [...]

  Lees meer...

  Dames voetbal bij JOS Watergraafsmeer. Wij gaan er voor. Inmiddels hebben zich 8 dames aangemeld, dat is uiteraard niet genoeg voor een elftal. Deze dames gaan wel al starten met trainen  nml. vanaf donderdag 29 augustus as. Daarna iedere donderdagavond van 19.00 tot 20.15 uur olv Fred van de [...]

  Lees meer...

  De wedstrijd van de Zaterdag 1 - Sporting Almere gaat vanmiddag NIET door

  Lees meer...

  De oefenwedstrijd Zeeburgia 2 - JOSWGM 2 ,Dinsdag 13 Augustus, gaat niet door

  Lees meer...

  Zojuist bereikte ons het trieste bericht dat Coen Lammers tijdens zijn vakantie op Mauritius plotseling is overleden. Onze gedachten gaan uit naar Loni, kinderen, klein kinderen en verdere familie en vrienden. Zodra er meer bekend zullen wij u informeren. Bestuur

  Lees meer...

  Per ingang van het aankomend seizoen ( 2019 - 2020 ) kent het voetbal een aantal nieuwe spelregels met betrekking tot het wisselen, de handsbal, de doeltrap en aanvallers in de muur van de verdedigende partij bij een vrije trap. De internationale spelregelcommissie van het voetbal (IFAB) heeft [...]

  Lees meer...

  De trainingen voor de jeugd beginnen weer op Maandag 26 Augustus Iedereen een hele fijne vakantie toegewenst.

  Lees meer...

  1 van pagina 49