• Nieuws

 • Walking Footbal bij JOSWGM

    WALKING FOOTBALL OP SPORTPARK DRIEBURG    Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen [...]

  Lees meer...

  HEERLIJK POTJE IN AMSTELVEENS ZONNETJE   AMVJ vet 1 – JOS Watergraafsmeer vet 1 3-3 (2-2)   Twee weken achter elkaar uit met een krappe bezetting en twee keer op gras. Vorige week werd geflatteerd met 4-1 verloren op een erbarmelijk slechts grasveld in Heemstede bij HBC. Op aangeven van [...]

  Lees meer...

  JOS WATERGRAAFSMEER GEEFT IN 5 MINUTEN DE WEDSTRIJD WEG   AFC vet 2 – JOS Watergraafsmeer vet 1 5-2 (1-2)   Veel afmeldingen vooraf en een blessure voor Jan Dirk Smit in de warming up, dunde de selectie flink uit. Na een heerlijke pot tegen het 1e veteranenteam ging JOSW met lood in de [...]

  Lees meer...

  Hierbij de lotnummers die nog niet zijn afgehaald van het Paasklaverjassen.   98 879 905   Voor het afhalen van uw prijs kunt u contakt opnemen met Bea Pieneman telnr : 06-13605215

  Lees meer...

  Aanstaande zondag speelt de zondag 1 de belangrijke uitwedstrijd tegen FC Boshuizen. Wij gaan met de bus ,supporters kunnen mee. Bus vertrekt om ca 11.30 uur vanaf parkeerterrein Fit/Wartburgia

  Lees meer...

  Onze vereniging wil komend seizoen beginnen met dames voetbal en daarom zijn wij op zoek naar sportieve en zeker ook gezellige dames want gezelligheid staat nu eenmaal hoog in het vaandel bij een van Amsterdams leukste clubs. Presteren op het veld en gezelligheid in onze kantine staan bij ons van [...]

  Lees meer...

  ECLATANTE OVERWINNING VAN VEERKRACHTIG JOS WATERGRAAFSMEER   JOSW vet 1 – AFC vet 2   7-4 (1-2)   De eerste van het tweeluik tegen AFC, want volgende weet is het team van dokters die de eigen wachtkamer vullen weer de tegenstander. Vandaag kwam de sympathieke ploeg vanuit Zuid [...]

  Lees meer...

  Nog 10 maanden dan is het zover, dan bereikt ons cluppie deze mooie respectabele leeftijd. De exacte datum is 7-2-2020 Dit laten wij niet zo maar voorbij gaan. Rond bovengenoemde datum zullen er diverse activiteiten gepland worden, ook gedurende het seizoen is dit de bedoeling. Er is inmiddels een [...]

  Lees meer...

  Langs deze weg wil ik jullie informeren over de stand van zaken van het hoofdbestuur. Op 5 november 2018 werden tijdens de jaarvergadering 3 nieuwe bestuursleden nml. Marco Hoogkamer en Stuart van den Bos als secretarissen en Lennart Middelman als penningmeester. Door diverse omstandigheden is dit [...]

  Lees meer...

  Onze kleding sponsor 100 % voetbal gaat verhuizen. 6 april is de laatste dag in de Pretoriusstraat, waar daarna nog enkele weken een outlet store van sportkleding/- schoenen zal blijven. Vanaf 10 april bent u van harte welkom in de nieuwe winkel op de Middenweg 261 ( bij het Christiaan [...]

  Lees meer...

  1 van pagina 46