• Nieuws

 • DE BAL ROLT WEER   FC Almere vet 1 – JOS Watergraafsmeer vet 1    4-2 (1-2)   De eerste minuten van 2020 werden afgewerkt in het fraaie Almere. Na een aantal voetballoze weken stond het sportieve team van de plaatselijke FC op het formulier. Almere speelde verzorgd voetbal[...]

  Lees meer...

  Zondag 1 speelt as zondag uit tegen Leonidas. De wedstrijd start al om 13.00 uur. Supporters kunnen ook met de bus mee die vertrekt LET OP om 10.30 uur  

  Lees meer...

  Wij zijn blij dat wij kunnen aankondigen dat Cor ten Bosch ook het komende seizoen de hoofdtrainer is van onze zondag selectie.   Bestuur  

  Lees meer...

  Er zijn nog enkele prijzen niet afgehaald van de tombola op de nieuwjaarsreceptie. Mocht u in het bezit zijn van onderstaande nummers graag contact opnemen met Bea Pieneman te.nr: 0613605215.   Het gaat om de volgende nrs: 65 153 365 886 964

  Lees meer...

  Tja het blijft voor sommige mensen blijkbaar lastig om aan hun verplichtingen te voldoen.Het grote deel van de contributies is binnen, maar er ontbreekt toch nog wel wat. Binnenkort worden de leiders van de teams geinformeerd welke speler niet meer mogen voetballen. Dus wan betalers regel het snel. [...]

  Lees meer...

  Zwarte Gerrit, Gisteren bereikte ons het bericht dat Gerrit op 93 jarige leeftijd is overleden. Gerrit voetbalde jarenlang in de veteranen, was trouwe supporter van de zondag 1, maar bovenal jarenlang shirt sponsor met cafe Rooie Nelis. Wij wensen Blonde Sien, verdere familie en  vrienden [...]

  Lees meer...

  Willem Burgemeester is gelukkig weer thuis en moet verder werken aan zijn herstel. Hierbij wil hij iedereen bedanken voor de vele kaarten en blijk van medeleven Dit heeft hem heel erg goed gedaan .  

  Lees meer...

  Tijdens mijn verblijf in het verzorgings huis ben ik overspoeld met kaartjes met hele lieve reacties en beterschaps wensen. Dit heeft mij enorm gesterkt en ik wil daarom iedereen ook bedanken die dit heeft gestuurd.   Willem

  Lees meer...

  Deze is op zaterdag 4 januari aanvang 17.00 uur. Voor een hapje wordt weer gezorgd. Deze keer is de receptie uitsluitend voor eigen leden. Om 15.00 uur speelt de zaterdag 1 tegen Forward uit Groningen. Tevens kunnen de lagere teams onderling een balletje trappen in de vorm van 7x7, dit kan ook vanaf[...]

  Lees meer...

  KOPLOPER MAATJE TE GROOT   Wartburgia vet 3 – JOS Watergraafsmeer vet 1 5-0 (3-0)   Voor de 2e week in successie maakten we de oversteek naar de buren aan de overkant. Vorige week om de hekkensluiter te bevechten en vandaag het “andere” veteranen team, dat de ranglijst aanvoert. Wat [...]

  Lees meer...

  1 van pagina 51