• Nieuws

 • Vandaag bereikte ons het bericht dat trouwe donateur en supporter Cor van Leeuwen  na een lang gedragen ziekte op 22 oktober jl is overleden. Cor is inmiddels in besloten kring begraven. Wij wensen de nabestaande alle sterkte toe. Bestuur

  Lees meer...

  Zondag 1 speelt 3 november uit tegen MSC (Meppel). Zij gaan  met de bus. Vertrek 10.30 uur. Supporters kunnen mee

  Lees meer...

  WIE HET EERST SCOORT WINT   JOS Watergraafsmeer vet 1 – Badhoevedorp vet 1  1-3 (0-0)   De eerste helft was misschien wel een van de beste helften van het seizoen. Het keepersprobleem is nog altijd groot door de afwezigheid van James, maar de oplossing van vandaag was zeker geen [...]

  Lees meer...

  Zondag as een verre uitwedstrijd tegen Hoogeveen. Bus vertrekt rond 10.30 uur. Supporters kunnen mee

  Lees meer...

  DE PUNTEN ZOUDEN HOE DAN OOK IN ZAANDAM GEBLEVEN ZIJN   RCZ vet – JOS Watergraafsmeer vet 1 4-2   Het maakte niet uit. Onze vriend in het fluorescerend geel was van huis gegaan met gedachte, dat wat er ook gebeurde, zijn ploeg zou winnen. Hij was geblesseerd en zou zich nuttig maken op [...]

  Lees meer...

  Ons vlaggenschip speelt dit weekend thuis op zaterdagavond om 19.00 uur tegen RKAVV   

  Lees meer...

  Op vrijdag 4 oktober as,  is er op het 1e veld van JOS Watergraafsmeer een meeting van teams van Monnickendam, TOS Actief, Geuzen Middenmeer, Swift en JOS Watergraafsmeer, met veel vedetten van weleer. Onderling zullen er wedstrijden gespeeld worden, aanvang 14.30 uur. Aansluitend is er een [...]

  Lees meer...

  Dinsdag 1 Oktober worden de volgende vriendschappelijke wedstrijden gespeeld:   19.00 uur JOSWGM Zon selectie - DVVA 1   20.30 uur JOSWGM Zat 1-HBOK 1

  Lees meer...

  De volgende uitwedstrijd van de zondag 1 staat al weer op het programma tegen HBS in Den Haag. Supporters kunnen mee. Vertrek bus om 11.15 uur

  Lees meer...

  Hierbij een aantal wijzigingen wat betreft de Zaterdag en Zondag selectie   Zondag 1 op zaterdag   De thuiswedstrijd tegen RKAVV is verplaatst naar  zaterdag 5 oktober aanvang 19.00 uur.   De bekerwedstrijd tegen Kon. HFC 2 wordt gespeeld op donderdag 17 oktober aanvang 20.30 [...]

  Lees meer...

  1 van pagina 50