• Nieuws

 • Alle trainingen voor vanavond,Woensdag 23 Januari , zijn afgelast

  Lees meer...

  PUNTENDELING ALS BELONING VOOR GOED VELDSPEL                    BADHOEVEDORP vet 1 – JOS WATERGRAAFSMEER vet 1 3-3 (2-1)   Opnieuw moest JOSW met een uitgedunde selectie op pad. Captain Theo Klinkert en [...]

  Lees meer...

  Alle trainingen voor vanavond,22 Januari , zijn door de gemeente afgekeurd 

  Lees meer...

  De trainingen voor vanavond,Maandag 21 Januari, zijn afgekeurd

  Lees meer...

  HOOG SAMMIE KIJK OMHOOG SAMMIE   JOS WATERGRAAFSMEER vet 1 – FC VVC vet 1   5-3 (2-2)   Omdat de KNVB in al haar wijsheid had besloten dat de uitgestelde wedstrijd voor de kerst (VVC kon geen elftal op de been brengen) plotseling in te plannen, was deze wedstrijd het enige duel[...]

  Lees meer...

  Nog overgebleven prijsnummers van de nieuwjaars-Tombola, 12, 184, 227, 271, 352, 399, 532, 570, 845 en 912.  Indien u een van deze nummers hebt, neem dan contact op met Bea Pieneman 06-13605215

  Lees meer...

  Nieuwjaarsreceptie

  De nieuwjaarsreceptie is weer uitgelopen op een enorm feest. Allereerst begon de dag met de wedstrijden oud Telstar tegen de Veteranen, JOS Wgm Za 1-DVVA Za1 en als toetje de dik verdiende afscheidswedstrijd van Maurice Renger en Alex de Bruijne met oud JOS Wgm tegen JOS Wgm Zo1. Zonder uitzondering[...]

  Lees meer...

  Zoals jullie weten is W.M.H.O. opgegaan in JOS-WGM Wat weet jij nog over de oud voetbalvereniging a.v.v. W.M.H.O.? Speel de quiz en geef waar nodig positieve feedback. https://www.vriendenvanwatergraafsmeer.nl/quiz-a-v-v-w-m-h-o/

  Lees meer...

  Kerstklaverjassen

  Het einde van het jaar nadert met krasse schreden en was het dus weer tijd voor kerstklaverjassen, vrijdag 14 december was het dus een drukte van jewelste in onze prachtig versierde kantine. Deze speciale avond die ook dit keer weer prima is georganiseerd door Bea en Johan Pieneman en Gerda v/d Louw[...]

  Lees meer...

  DOELPUNTENSPECTAKEL OP DE ZUIDAS   AFC vet 1 – JOS Watergraafsmeer vet 1 4-4 (1-3)   Terwijl op het hoofdveld AFC en Katwijk de topper in de 2e divisie afwikkelden, gebeurde het echte vuurwerk gewoon op het bijveld. Net als vorige week (winst op AFC vet 2) was AFC de tegenstander. Het [...]

  Lees meer...

  1 van pagina 45