• Nieuws

 • Gourmetavond

  Zaterdag 17 november was het weer tijd voor de jaarlijkse bakplaat grill avond en deze was zoals gewoonlijk prima georganiseerd door Ineke Bokslag en Sonja Kruis waarvoor onze dank. Het werd een gezellige avond voor zo ongeveer vijftig personen en (heerlijk) eten was er in overvloed. Het zaterdag 3 [...]

  Lees meer...

  Periodetitel

  De periodetitel is binnen ,nu het vervolg

  Lees meer...

  MET EEN NEUSLENGTE VERSCHIL DE EERSTE OVERWINNING BINNEN   JOS/Watergraafsmeer – Arsenal       5-3 (4-1)   Vandaag was JOSW op oorlogssterkte, voor het eerst dit seizoen. Alleen vedette Martin Eijlers ontbrak. Hij maakte na zijn optreden tegen HBC zo veel indruk,[...]

  Lees meer...

  NIPTE NEDERLAAG, IETS MET HOEKEN EN KLAPPEN…   JOS Watergraafsmeer vat 1 – HBC vet 1  2-3 (1-1)   HBC moest er als eerste aan geloven dit jaar, was de gedachte bij JOSW vooraf. De dadendrang kwam tot uiting in de speelwijze. De terugkeer in de ploeg van Martin Eijlers deed de [...]

  Lees meer...

  Marathon van Amsterdam   Op Zondag 21 Oktober is de marathon van Amsterdam.Dit betekent dat ons sportpark Drieburg minder goed bereikbaar is. Als u de ring ( A10) neemt kunt u de afslagen ,  S111 Overamstel (Spaklerweg) , of S112 Amsterdam Centrum (Gooiseweg) nemen en komt u ongehinderd [...]

  Lees meer...

  ALGEMENE JAARVERGADERING Maandag 5 november 2018 aanvang 20.30 uur In de kantine AGENDA  Opening door de voorzitter  Ingekomen stukken c.q. mededelingen  Jaarverslagen (indien ontvangen)  Verslag penningmeester (indien tijdig ontvangen)  Verslag kascommissie (zie punt 04) [...]

  Lees meer...

  De training van de mini,s ,morgen 10 Oktober,gaat niet door

  Lees meer...

  Deze is op Maandag 5 November aanvang 20.30 uur De agenda volgt spoedig

  Lees meer...

  Sjoerd Tuininga, Vandaag bereikte ons het bericht dat Sjoerd Tuiniga op 1 oktober jl. is overleden, op de leeftijd van 84 jaar. Sjoerd was jarenlang voetballer bij a.s.v. J.O.S in de zondag 1. Hij was altijd, samen met zijn vrouw, aanwezig bij de handbal wedstrijden van zijn dochter Marianne en de [...]

  Lees meer...

  OOK COMPLEET GEEN LUCHT VOOR 90 MINUTEN   JOS Watergraafsmeer vet 1 – United/DAVO vet 1   1-5 (1-0)   Op 2 vakantiegangers na was de groep compleet. James werd vervangen door Aldert. Door de uitbreiding van de manschappen werd de opstelling behoorlijk door elkaar gehusseld. Op [...]

  Lees meer...

  1 van pagina 43