• Nieuws

 • De competities in het amateurvoetbal worden dit seizoen niet meer hervat. Dat heeft de KNVB bepaald naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen wegens de coronapandemie. Ook is besloten dat er voor dit seizoen geen eindstanden komen,en er dus geen kampioenen,promovendi en [...]

  Lees meer...

  Beste klaverjassers, Helaas gaat het PAASklaverjassen bij JOS watergraafsmeer op 03-04-2020 NIET door ivm het corona-virus. De eerst volgende klaverjasavond is nu op 01-05-2020, dit is tevens de laatste klaverjasavond van dit seizoen. Mocht dit onverhoopt ook niet doorgaan, hou dan u mail of de [...]

  Lees meer...

  Helaas hebben we op basis van de nieuwe maatregelen van de overheid moeten besluiten om het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) tot en met 31 maart niet door te laten gaan. Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren.[...]

  Lees meer...

  Op vrijdag 6 maart is Henk van Zurk overleden, de vader van Martin onze huisfotograaf en oud voetballer, die ons helaas al enige tijd geleden is ontvallen. Henk kwam altijd trouw met Martin mee naar de wedstrijden van zondag 1. Henk wordt gecremeerd op vrijdag 13 maart a.s.om 14.45 uur in de aula [...]

  Lees meer...

  Komende zondag speelt de zondag 1een verre uitwedstrijd in Haren tegen Be Quick 1887 Bus vertrekt om 10.15 uur. Supporters kunnen mee.

  Lees meer...

  Zondag 1 maart gaat de bus richting Leidschendam. Zondag 1 speelt daar tegen RKAVVV. Bus vertrekt rond 12.15 uur. Supporters kunnen mee.

  Lees meer...

  Gisteren hebben wij het bericht ontvangen dat onze oud Josser Nico van Beeren op 4 Januari op 80 jarige leeftijd is overleden. Wij wensen zijn familie leden heel veel kracht en sterkte toe in deze moeilijke tijd.   Bestuur

  Lees meer...

  EEUWFEEST BIJNA BEKROOND   JOS Watergraafsmeer vet 1 – TOB vet 2   2-3 (1-1)   Terwijl deze fantastische club de 100 aantikte moeten de oude gladiatoren proberen de negatieve resultaten-reeks te keren. Na de uitstekende wedstrijd in Beverwijk, was het de bedoeling dit niveau [...]

  Lees meer...

  Alle amateurs en profs morgen,Zondag 9 Februari , afgelast.

  Lees meer...

  Gisteren ontvingen wij het bericht dat Jan van der Oord op maandag 3 februari is overleden. Jan kwam vanuit de T.D.O. tak en waar hij in de toto en lotto commissie zat en ook trainer was. Tevens was hij de laatste voorzitter van W.T.O. dit was tot de fusie met T.I.W./A tot Watergraafsmeer. De [...]

  Lees meer...

  1 van pagina 52